Adatkezelési nyilatkozat

A Magyar Állateledel Egyesülés számára kiemelt fontosságú cél a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, valamint információs önrendelkezési joguk biztosítása. Az adatkezelés során a Magyar Állateledel Egyesülés figyelembe veszi a vonatkozó jogszabályokat, különös tekintettel a Személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt, valamint az Egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvényt.

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény rendeli el. Az adatok szolgáltatása önkéntes.

A Magyar Állateledel Egyesülés kötelezi magát arra, hogy

az Ön adatait tisztességesen és törvényesen dolgozza fel gondoskodik az adatok biztonságáról, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

A Magyar Állateledel Egyesülés által gyűjtött adatok:

A Magyar Állateledel Egyesülés weboldalát tároló szerver névtelenül tárolja, hogy a látogatók milyen forrásból érkeznek a weboldalra, mennyi időt töltenek itt, mely aloldalakat látogatják meg, milyen sűrűn térnek vissza, illetve geolokális adatokat is rögzít. Semmilyen azonosításra alkalmas adatot nem rögzít. Ezeket az adatokat Magyar Állateledel Egyesülés harmadik félnek nem adja át. A weboldal sütiket nem tárol a felhasználó böngészőjében.